Skip to content

Samenwerking met Kindercoachpraktijk Praatjes met Pom

Met heel veel trots en plezier kunnen we vertellen dat we een fijne en waardevolle samenwerking hebben met kindercoachpraktijk Praatjes met Pom. 

Als kindercoach en pedagogisch professional helpt Ravi Heuzinkveld kinderen en hun ouders.
Ze blijft de kinderopvang en dan de gastouderopvang in het bijzonder, een warm hart toedragen. Door haar jarenlange ervaring in dit vakgebied heeft zij gezinnen mogen ontmoeten waarbij het soms even niet zo vanzelfsprekend verliep. Een kind zit zichzelf af en toe een beetje in de weg en heeft de vaardigheden nog niet om dit op eigen houtje op te lossen.
Om de signalen die door deze kinderen worden gegeven eerder op te merken en hier gehoor aan te geven, onderhoud Ravi als kindercoach een warm contact met Gastouderbureau Madeleintje. Wij staan dagelijks midden in het leven van gezinnen en kunnen een hulpvraag hierdoor snel herkennen.
Op deze manier dragen we een gezamenlijke visie uit:

“Een kind is er van nature op uit om te ontdekken en te onderzoeken. Dat proces heet leren. Ieder kind doet dat op zijn eigen manier, ieder kind zal dat op zijn eigen manier verwerken en moet hiervoor alle ruimte krijgen.”

Kindercoachpraktijk Praatjes met Pom is een op zichzelf bestaand bedrijf en geen onderdeel van Gastouderbureau Madeleintje.

× APP ONS!