Skip to content

Samen in actie voor Oekraïne

Iedereen kent de verschrikkelijke beelden vast wel wat er in Oekraïne gebeurd.
Miljoenen kinderen in Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Door de oorlog gaan mensen op de vlucht. Gezinnen zijn van elkaar gescheiden. Er is heel veel angst en een tekort aan basisvoorzieningen. De situatie in Oekraïne dreigt een grootschalige humanitaire crisis te worden.

Gister morgen onderweg werden we zo verdrietig van het verhaal dat verteld werd op de radio dat kinderen over de grens werden gezet door ouders aan hulpverleners zodat de kinderen veilig zijn.
Het is hartverscheurend om te beseffen dat deze ouders weer terug moeten naar hun onveilige land om bijvoorbeeld te zorgen voor hun ouders of omdat ze het land niet kunnen verlaten.
Het is zo verschrikkelijk dat kinderen vaak van hun ouders gescheiden worden door bijvoorbeeld de situatie hierboven. Niemand weet of ze elkaar weer terug zien.

Ons hart huilt.

Wij zijn ook ouders, ouders van 10 prachtige kinderen en we mogen ook samen net zoals jullie voor heel veel lieve kinderen zorgen.
Bij de gedachten om onze kinderen los te moeten laten en ze misschien nooit meer te zien doet zoveel pijn. Laat staan hoe onbeschrijfelijk de pijn is als het echt is.
In Oekraïne gebeurd het echt.

We kunnen niet naar de beelden kijken en de verhalen aan te horen en dan niets doen.

We staan iedere dag klaar voor alle kinderen om een fijne, onbezorgde en veilige dag te bezorgen. Alle kinderen verdienen dit en daarom gaan we door te bakken geld inzamelen voor de kinderen en ouders uit de Oekraïne.

❤️ Wat is ons idee?
Bakken voor geld in te zamelen voor giro 555.
We kunnen samen bakkn met een groep maar individueel is ook mogelijk.
Hoe en wat, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

❤️ Wat is het doel?
De volledige opbrengst is voor GIRO 555 voor Oekraïne
Zo geven wij ook de hulp om iedereen die met gevaar voor eigen leven huis en haard heeft moeten verlaten.
Wij vinden dat ieder kind verdient vrijheid, veiligheid, onbezorgdheid en een veilig thuis verdiend.

❤️Wie helpt om een mooi bedrag op te halen?
Meld je aan via: info@madeleintje.nl, whatsapp: 06-39403946 of via de Madeleintjes app.

❤️ Houdt de website en facebook in de gaten als we gaan starten met de actie. We zullen jullie ook op de hoogte houden met foto’s verhalen tijdens de actie.

Liefs, Sebastiaan en Maaike GOB Madeleintje

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
× APP ONS!