Skip to content

11 mei 2020 gaat de gastouderopvang volledig open

Goed nieuws: de gastouderopvang gaat weer open vanaf 11 mei!
We zijn heel blij dat de kinderen weer naar hun vertrouwde gastouder mogen!
Veel kinderen hebben hun lieve gastouders gemist en de gastouders hebben ook ontzettend ” hun” kindjes gemist.
Ik snap ook dat er nog veel vragen zijn en er zullen zeker richtlijnen komen binnen de gastouderopvang om de gezondheid en hygiëne te kunnen waarborgen en bewaken. Tot 11 mei ( waarschijnlijk al eerder) worden achter de schermen door het ministerie, brancheorganisaties samen met de kinderopvang organisaties gewerkt aan een overzichtelijk protocol voor de kinderopvang, kinderen en ouders. Ook gastouderbureau Madeleintje maakt een protocol voor gastouders en ouders. Zo kunnen we met zń allen ervoor zorgen dat we 11 mei op een veilige en verantwoorde manier open kunnen voor de kinderen, gastouders en de ouders. 

De informatie wat nu bekend is staat in de onderstaande link van de rijksoverheid. Houdt deze website ook blijvend in de gaten. Het rijksoverheid communiceert altijd de juiste en actuele informatie.

Ik wil nog even zeggen hoe trots ik ben op de hele Gastouderopvangbranche! Wat een veerkracht hebben we de afgelopen periode met z’n allen laten zien, ieder op zijn of haar eigen manier. We hebben heel veel steun, een veilig en vertrouwde plek gegeven binnen de opvang aan de kinderen voor de ouders uit de cruciale sectoren. Maar ook op afstand denken we veel aan de kindjes die niet naar de opvang mochten komen. Er zijn veel mooie kaartjes, filmpjes en verrassingen verstuurd naar deze kinderen door de gastouders. Samen staan we sterk, blijven we sterk en kijken we uit naar 11 mei!

Informatie Rijksoverheid richtlijnen coronavirus kinderopvang 

 

 

 

hartje samen sterk Madeleintje
× APP ONS!