Skip to content

๐ŸŒบ๐ŸŒบ Even voorstellen ๐ŸŒบ๐ŸŒบ

๐ŸŒบ๐ŸŒบ Even voorstellen ๐ŸŒบ๐ŸŒบ

Mijn naam is Sebastiaan en ik ben de man van Maaike.
Ik heb een grote liefde voor kinderen zoals jullie weten. Naast dat ik vader ben van ons fantastisch mooi en groot gezin ben ik door de gastouderopvang van mijn vrouw in contact gekomen met dit mooie beroep. Naast mijn werkzaamheden als gastouder, mag ik ook na het behalen van mijn ‘diploma bemiddelingsmedewerker’ gastouders, ouders en kinderen begeleiden via Madeleintje.
ย 
Samen met Maaike wil ik meer betekenen voor gezinnen en gastouders. Ik wil gastouderopvang graag positiever en proffesioneler op de kaart zetten, want dat verdienen de gastouders. Want de gastouderopvang is de meest proffesionele en persoonlijkste vorm van kinderopvang en dat mag gezien worden!
ย 
Korte lijnen en persoonlijk contact vind ik samen met Maaike heel belangrijk.
We kennen allebij de gastouders goed en ze kennen ons goed. Ook iedere ouder en ieder kindje zien we persoonlijk.
ย 
Wat Madeleintje zo mooi en puur maakt is dat wij als gastouderbureau betrokken zijn bij iedere fase van de opvang. Vanuit daar kunnen we ook gastouders, kinderen en ouders de complete ondersteuning, advies en begeleiding geven.
ย 
We hebben beide veel ervaring op de werkvloer binnen de kinderopvang en natuurlijk als ouders. Daardoor kunnen we samen goed verplaatsen in het werk van de gastouder en verplaatsen in wat ouders belangrijk vinden voor de opvang van hun kindje.
ย 
๐ŸŒบIk ben heel benieuwd naar de ervaring van jullie over gastouderbureau Madeleintje.
Dus wil je je ervaringen delen, dat zou super leuk zijn! Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
ย 
Groetjes,
Sebastiaan Wennink
× APP ONS!